Despre noi

Pensiunea Dorel Codoban,a fost gandita ca un loc de refugiu si relaxare in mijlocul naturii, un loc pitoresc care te va fermeca inca de la prima intalnire. Pensiunea Dorel Codoban va asteapta cu drag ori de cate ori simtiti nevoia de relaxare,optimism si buna dispozitie.

Va punem la dispozitie un numar de 8 camere cu doua paturi fiecare, cu baie proprie, televizor, bucatarie utilata si o terasa cu vedere panoramica.

La Pensiunea Dorel Codoban vei fi inconjurat de ospitalitatea oamenilor locului, de paduri mirifice si locuri numeroase de vizitat, locuri care te vor suprinde prin frumusete si unde vei reveni intotdeauna cu placere.

Iata cateva obiective tursitice situate in apropiere:

- Moara de apa din Comuna Rosia, aducatoare de noroc.

- Peştera cu cristale din mina Farcu se află situată în judeţul Bihor, pe teritoriul comunei Roşia, în Cheile Lazuri, Munţii Pădurea Craiului. A fost descoperită întâmplător în anul 1987, odată cu extinderea minei din care se extrăgea bauxită. Este unică în ţară datorită cristalelor pe care le adăposteşte.

Din păcate a fost deteriorată de-a lungul anilor, multe cristale au fost rupte şi vândute. Venind dinspre Remetea, chiar la intrare în Roşia, pe partea stângă am văzut Moara de apă, una dintre puţinele care au fost păstrate în stare de funcţionare.

Dealul Farcu are o altitudine de 375 m. La peşteră parcarea se face pe marginea drumului.

Comuna Rosia, sat Lazuri, nr 95, Bihor
Telefon:
0744 402 368
E-mail:
dumitra_mari@yahoo.com